Akce

Plánované akce 3. oddílu a střediska Štika 2023 / 24

DatumAkceCílová skupinaPopis
27. dubnaSv. JiříCelý oddílCelodenní středisková akce ve Skokovech
11. květnaZVaS (Závod Vlčat a Světlušek)Vlčata + organizátořiOkresní kolo v Turnově. Přihlášeny dvě šestky – Zubři Červená a Modrá.
9. červnaPříprava na puťákOddílová rada, podrádci a hosté + rodiče.Plánování vařících skupin, stanů, vybavení. Povinné pro účastníky puťáku do Polska.
22. 6. a 23. 6.
(víkend před táborem)
Příprava táboraSkautiPříprava tábořiště ve Skokovech
29. 6. – 13. 7.Tábor 2024VšichniZavršení naší celoroční činnosti.
Ve skokovech
14. – 18. srpnaPutovní schůzka oddílové radyOddílová rada, podrádci a hosté.Ziwiecky Park Krajobrazowy – účastníci musí přijít na plánování 9. června.
Akce 3. chlapeckého oddílu

Tábor ve Skokovech 2024

Letní tábor ve Skokovech (29.06.2024 – 13.07.2024) se nám nezadržitelně blíží a tak spouštíme přihlašování.

Přihlašování naleznete zde: https://clenove.skautiturnov.cz/

Přihlášku prosím vyplňte nejpozději do konce května (31.5. ve 22:00 se přihlašování systémově uzavře). Nejzazší termín pro platbu je pak 14. června.

V příloze přikládáme táborový řád a seznam povinné zdravotní dokumentace. S dětmi prosím postupně táborový řád projděte a nechte je zamyslet, proč je každé pravidlo v řádu uvedeno, jaký má důvod a smysl. Zdravotní dokumentaci si prosíme vytiskněte a vyplňte (část rodič, část praktický lékař) a odevzdejte zdravotníkovi při odjezdu na tábor. Věnujte tomu prosím pozornost, abyste si stihli včas vyřídit dokumentaci od praktického lékaře. Bez vyplněné zdravotní dokumentace není účast na táboře možná.

Předtáborová schůzka s rodiči je předběžně naplánována na pátek 7. června od 16:30 na Ostrově. Schůzka je bezpodmínečně nutná pro rodiče všech, kteří pojedou s námi tábor poprvé, nebo podruhé. Pro rodiče starších kluků dobrovolná. 

Dokumenty ke stažení:

Táborový řád

Seznam věcí – účastník